Mijn naam is Renie Plantinga.

Ik ben in 1988 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Groningen. In de daarop volgende jaren heb ik mij toegelegd op het behandelen en begeleiden van mensen met chronische pijnklachten en het behandelen van nek, schouder- en arm klachten. Daarnaast behandel ik mensen met duizeligheidsklachten, waaronder draaiduizeligheid.

Mijn passie voor het vak is in de loop der jaren alleen maar toegenomen.
Door ervaring en door het werken in verschillende werksettingen, heb ik mij kunnen specialiseren. En daarnaast ook in de breedte kunnen ontwikkelen. Dit maakt mijn werk steeds boeiender en ik ervaar dat ik u daardoor ook beter kan helpen.
Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken in een particuliere praktijk aan de Lanenburg in Heerenveen. In 2010 ben ik overgestapt naar Sportstad Heerenveen. O.a. heb ik mij daar bezig gehouden met het opzetten van leefstijlprogramma’s. Ook ben ik werkzaam geweest in het Tergooi Ziekenhuis in Blaricum en heb daar in nauwe samenwerking met de pijnpoli veelal mensen met chronische pijnklachten behandeld. De afgelopen periode ben ik werkzaam geweest bij een particuliere praktijk die gespecialiseerd was in klachten van de nek, schouder- en arm.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut heb ik mij bezig gehouden met coaching en training. Met het oog hierop heb ik de studie toegepaste psychologie gevolgd. Ook ben ik NLP coach geworden. De kennis en ervaring die ik opgedaan heb tijdens mijn coaching en trainingswerkzaamheden blijken in de praktijk van toegevoegde waarde te zijn voor mijn fysiotherapeutische werkzaamheden.

Ik ben aangesloten bij het Schoudernet Noord (SNN), bij het netwerk van de plexuspoli van het Radboudumc, in het centraal kwaliteitsregister KNGF (register algemeen fysiotherapeut) en in het BIG register (BIG nr 19034573604)

over-scaled.jpg