Oefenen in de buitenlucht, functioneel en gezond!

Voor velen van ons zijn het op dit moment moeilijke en onzekere tijden. Blijf ik gezond, houd ik mijn werk, wanneer zou ik mijn moeder weer mogen bezoeken in het verzorgingstehuis, allemaal vragen die ons bezighouden.

De 1,5 meter- samenleving stelt ons daarnaast voor grote uitdagingen.

We werken veel meer thuis achter het beeldscherm, de sociale contacten verlopen nu nog meer digitaal dan voorheen, we bewegen in veel gevallen minder. Zelfs de geboden zorg en de (para)medische begeleiding verloopt veel meer digitaal.

Uw klachten worden door het coronavirus niet plotsklaps minder, misschien nemen ze zelfs wel enigszins toe.

Mijn concept om u functioneel 1 op 1 te begeleiden in de buitenlucht zou voor u een oplossing kunnen zijn. Buiten oefenen kan immers overal en altijd en is vaak ook nog prettiger!

Na een intake gesprek en een functioneel onderzoek, bepalen we samen wat er nodig is om te herstellen van uw klachten en in de toekomst te voorkomen.

Tijdens het functionele onderzoek kijk ik vooral welke activiteiten klachten geven, hoe beweegt u tijdens het wandelen, fietsen, tuinieren, reiken naar een voorwerp enz. Aan de hand van de bevindingen maak ik samen met u plan van aanpak, waarin de oefeningen bijdragen om de activiteit weer prettig en met minder pijn uit te kunnen voeren.

Het is een gezonde en persoonlijke aanvulling op de bestaande behandeling in deze 1,5 meter-samenleving.

Uiteraard hanteren we de richtlijnen van het RIVM!

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met mij op.

Facebook
LinkedIn
Instagram